Afdrukken E-mail

Bedelend konijn

Aaaaahhhhh toe?

Ook konijnen bedelen voor aandacht en eten. Eerst zal het konijn op je af komen en je doordringend aankijken en misschien wel een paar neusstootjes geven. Een agressief konijn zal je misschien bijten, om er zeker van te zijn dat hij je aandacht heeft. Mocht dit niet baten dan zal hij uiteindelijk zijn pootjes op je zetten en je met een schuin koppie onweerstaanbaar aankijken.

De meest gebruikte reden dat konijnen bedelen is omdat ze een snoepje willen. Elk konijn heeft natuurlijk zo zijn favoriete snoepje, maar probeer het wel gezond te houden. Vers fruit, populaire groentes en bladeren zijn het meest geschikt. Geef slechts in beperkte mate groente en fruit, maar geef veel hooi. Er bestaan allerlei soorten kruidenhooi met verschillende smaken. Dit mag je zo vaak geven als je wilt… zo hou je een gezond en tevreden konijn.

ga door naar spelen

Copyright © 1999-2007 Eric Mercer About reproducing or linking to this guide... (link opent in nieuw venster)


 
Reacties (1)
Naar buiten willen
1 vrijdag 04 januari 2013 22:29
E. Versteegt
Als eerste: leuke site! Naast de hier al genoemde (en herkenbare) tekenen dat hij geaaid wil worden, laat ons (al 7 jaar oude) mannetjes konijn het ook duidelijk weten als hij geinteresseerd is om naar buiten te gaan. Hij gaat dan op de mat bij de achterdeur zitten en blijft je met een schuin koppie aankijken en volgen. Zodra hij merkt dat je het begrepen hebt en je maakt de achterdeur open, dan gaat hij tijdens die handeling rondjes om je heen rennen.

Erg leuk om te zien :). Voor de duidelijkheid: HIj heeft z'n verblijf in de huiskamer.

Voeg uw reactie toe

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Onderwerp:
Reactie:Copyright © 2002-2012 - Stichting Konijnenopvang 'de Hoge Hoed'